• Positief project

Projectoproep Living Brussels

Exemple d'événement mobilité

Projectoproep Living Brussels

600 338 Editeur Goodmoov

10.000€ subsidie voor de brusselse gemeenten voor een project rond mobilteit

De Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceert de projectoproep « Living Brussels » om gemeenten aan te moedigen om na te denken over de verschillende functies van de openbare ruimte en de plaats van de mobiliteit. Deze projectoproep ondersteunt initiatieven van de gemeenten met het oog op het testen van de herinrichting van al dan niet beperkte zones alvorens het definitief in te voeren.  De initiatieven moeten kaderen in de actie rond ‘samen-bouwen’ die naar voren geschoven wordt voor de voorbereiding van Good Move.

Indieningsdatum: 6 juni 2017
voor projecten di moeten plaatsvinden tussen 1 september en 31 december.

Meer weten: ww.avcb-vsgb.be 

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !