• Positief project

Naar het werk zonder auto – 2017

Naar het werk zonder auto – 2017

1428 416 Editeur Goodmoov

Deze actie vindt plaats van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september in het kader van de Week van de Mobiliteit. Meer concreet zullen gedurende deze week de MIVB, de NMBS, De Lijn, TEC Waals-Brabant en Villo! aan de geselecteerde bedrijven gratis verplaatsingen voor een deel van het personeel aanbieden terwijl Ateliers de la rue Voot, Cyclo, Pro Velo, Bike to Work en Taxistop andere sensibiliseringsmiddelen zullen aanreiken. De ideale gelegenheid voor bedrijven om duurzame mobiliteit te promoten door de automobilisten werknemers aan te sporen een meer duurzame verplaatsingswijze te testen en om degenen die dit al dagelijks doen in de bloemetjes te zetten !

Inschrijving voor 5 mei om 12:00

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !