• Vraag

Waarom zijn er zo veel vrachtwagens in en rond Brussel? Lever uw bijdrage aan de diagnose

Livraisons à Bruxelles

Waarom zijn er zo veel vrachtwagens in en rond Brussel? Lever uw bijdrage aan de diagnose

374 280 Editeur Goodmoov

Het Brussels Gewest ligt op een kruispunt van Europese wegen en wordt rechtstreeks getroffen door de algemene toename van het goederenvervoer, dat hoofdzakelijk gebeurt via de weg. Elke dag rijden er 16.000 vrachtwagens en 26.000 bestelbusjes in en rond het gewest. Welke impact heeft dit verkeer? Wat zijn de huidige problemen van het gewest en hoe ziet de toekomst eruit? De tweede vraag van de diagnose gaat over goederenvervoer. Geef uw mening: like, stem of geef uw mening!

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !