• Positief project

De gemeente Etterbeek lanceert een fietsactieplan

©Commune_Etterbeek

De gemeente Etterbeek lanceert een fietsactieplan

426 282 Editeur Goodmoov

Op basis van de resultaten van een audit die werd uitgevoerd in samenwerking met het Brussels Gewest, heeft de gemeente Etterbeek besloten om een ambitieus actieplan voor fietsers op te zetten. De fiets is snel, economisch, gezond, duurzaam … en uitgegroeid tot een van de populairste vervoermiddelen bij de Etterbekenaren. Het plan is bedoeld om hun veiligheid en comfort te verbeteren, maar ook om het gebruik van de fiets te promoten. Op het programma: een fietsstraat waar fietsers voorrang hebben, de bewegwijzering van trajecten, de inrichting van kruispunten, meer fietsstallingen, met onder meer een beveiligde fietsstalling bij het Jourdanplein, en sensibilisatieacties.

Be Etterbike, that’s very Good Move!

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !