• Evenement

Good Partner : Mobility Shift Summit Call for Collaborative Action

Good Partner : Mobility Shift Summit Call for Collaborative Action

817 545 Editeur Goodmoov

Ruim 180 mensen kwamen op dinsdag 13 juni 2017 samen bij BNP Paribas Fortis in Brussel voor de Mobility Shift Summit, die was georganiseerd door de vier werkgeversfederaties (BECI, VBO, VOKA en UWE), onder auspiciën van Brussels Metropolitan. De bijeenkomst was opgezet om te debatteren over een gezamenlijke aanpak van de verschillende overheidsniveaus, maar ook van de ondernemingen om concrete oplossingen te vinden voor de mobiliteit. Het evenement kreeg het label van Good Move en zal concrete inspiratie geven aan het aandachtspunt Good Partner in het toekomstige Gewestelijk Mobiliteitsplan. Dat punt gaat onder meer over een betere aansturing, aanpak en samenwerking tussen de sectoren, externe partnerships, transparantie en burgerparticipatie.

Lees de 15 acties uit de ‘Call for Collaborative Action’ aan de vier mobiliteitsministers, die oproept tot een gezamenlijke aanpak binnen de Brusselse grootstedelijke regio.

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !