• Inspiratie

Ideeën voor een betere mobiliteit op GoodMovebyCitizens: voor 30 juni!

Good Move by Citizens

Ideeën voor een betere mobiliteit op GoodMovebyCitizens: voor 30 juni!

237 177 Editeur Goodmoov

Oversteekplaatsen voor voetgangers beter verlichten, elektrische deelfietsen aanbieden, de frequentie van stoplichten aanpassen, buurtfietsstallingen creëren, een speciale radiozender rond mobiliteit … Er staan massa’s ideeën op GoodMovebyCitizens! En u? Hebt u ideeën om de mobiliteit in Brussel te verbeteren? Hebt u elders een initiatief getest dat u hier zou willen implementeren? Deel uw bijdrage voor 30 juni! De beste ideeën worden ter stemming voorgelegd aan een publieksjury en zullen als inspiratie dienen voor het Gewestelijk Mobiliteitsplan –  www.goodmovebycitizens.brussels

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !