• Evenement

Save the date – Fietscolloquium – 15.09.2017

Save the date – Fietscolloquium – 15.09.2017

970 645 Editeur Goodmoov

Dit jaar wordt het Brusselse fietscolloquium georganiseerd door Brussel Mobiliteit in samenwerking met Pro Velo. Het zal doorgaan in het kader van het salon BIKE BRUSSELS dat van 15 tot 18 september op Tour & Taxis neerstrijkt. De plaats van de fiets in de stad van morgen is de rode draad. Het perspectief met andere Europese grootsteden, de plaats van de verschillende verplaatsingswijzen in de openbare ruimte in het heden en het verleden, de fiets als antwoord op de uitdagingen van de stad van morgen. Op die dag delen we ook de Bike Brussels Awards en een innovatieprijs uit voor de beste initiatieven.Tijdens de middagpauze kunnen de deelnemers het fietssalon BIKE BRUSSELS bezoeken.

Programma
Inschrijvingen voor 11 september

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !