• Inspiratie

Bordeaux : een ‘Grenelle des Mobilités’

Bordeaux : een ‘Grenelle des Mobilités’

640 363 Editeur Goodmoov

Het is zomer: op naar Bordeaux in Frankrijk! In de stad met 245.000 inwoners is de auto nog sterk aanwezig, maar er zijn talloze inspirerende elementen die de kwaliteit doen toenemen. Kijk naar de kwaliteit van de nieuwe inrichting van de openbare ruimte, die het erfgoed mooi tot zijn recht laat komen. Of de kwaliteit van de ontwikkeling van het nieuwe mobiliteitsplan, met een volksraadpleging ‘Grenelle des Mobilités’ in 2013, waardoor een breed gesteunde visie tot stand kwam. De kwaliteit van de stedenbouw, met een grootschalig huisvestingsprogramma in de buurt van het openbaar vervoer … Heel wat bronnen van inspiratie voor Brussel!

Lees de analyse van Bordeaux in de benchmarking van Good Move.

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !