• Vraag

Autodelen: vijfde thema van de Good Move diagnose

Panneau autopartage

Autodelen: vijfde thema van de Good Move diagnose

970 545 Editeur Goodmoov

Na wandelen, fietsen, goederenvervoer en het openbaar vervoer kijkt Good Move nu naar het autodelen in Brussel. Autodeelsystemen, particulieren die een auto delen, auto’s die je ophaalt op een vaste plek of via free-floating, je ziet de autodeeldiensten groeien in bijna alle grote steden. Niet simpel om je weg te vinden in de verschillende systemen. En hebben ze allemaal potentieel dezelfde impact op de mobiliteit in het gewest? Lees meer over de vijfde vraag van de diagnose Good Move over de nieuwe autodeeldiensten.

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !