• Evenement

Good Move By Citizens: Stem voor uw favoriete mobiliteitsideeën!

Good Move by Citizens

Good Move By Citizens: Stem voor uw favoriete mobiliteitsideeën!

237 177 Editeur Goodmoov

Na de oproep van Brussel Mobiliteit werden heel wat ideeën ingediend voor een duurzame gewestelijke mobiliteit. Hartelijk dank voor al deze verrijkende, originele en inspirerende voorstellen! De 30 meest relevante ideeën werden geselecteerd op basis van uitvoerbaarheid, originaliteit en duurzaamheid. Grondverlichting aan oversteekplaatsen voor voetgangers? Zone 30 in het hele Gewest? Inleggen van expresstrams? Elektrische Villo!-fietsen? Aan u de taak om er uw 8 favoriete ideeën uit te kiezen! De ideeën met de meeste stemmen zullen in aanmerking worden genomen in het ontwerp van Gewestelijk Mobiliteitsplan en ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Brusselse Hoofdstedelijke Regering.

Alle voorgestelde ideeën vindt u op www.goodmovebycitizens.brussels. Breng uw stem uit vóór 1 oktober

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !