• Evenement

Brokeradge Event Smart Mobility Challenge – 26.09.2017

Brokeradge Event Smart Mobility Challenge – 26.09.2017

634 351 Editeur Goodmoov

De Smart Mobility Challenge is een projectoproep voor de financiering van living-labs op mobiliteitsgebied. Het gaat erom de almaar toenemende en beter beschikbare kennis en gegevens in het Brussels Hoofdstedelijk Gewestte benutten om oplossingen aan te reiken voor een maatschappelijk belangrijke uitdaging als mobiliteit. Bedoeling is partnerships te smeden om een living-lab concept uit te werken voor een financiering die kan lopen over drie jaar en in totaal ten minste 4 miljoen euro bedraagt. Dit brokerage event is het officiële startschot van de Smart Mobility Challenge projectoproep. Nadien nodigen we u uit om aan een reeks “open space” workshops rond Smart Mobility deel te nemen. Bedoeling is om tijdens deze workshops de vraag en aanbod omtrent data, oplossingen & competenties met elkaar te matchen.

Dinsdag 26 september
The Hotel – Waterloosteenweg, 38 – B-1000 Brussel
Inschrijven voor het event

Meer informatie op  www.innoviris.brussels

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !