• Evenement

BYE BYE Kleine Ring – 22.09.2017

BYE BYE Kleine Ring – 22.09.2017

630 431 Editeur Goodmoov

Adieu stadssnelweg, exit files, bye vervuiling! Tijd om de boulevards van de Kleine Ring aan de Brusselaars terug te geven. Aan alle Brusselaars. BYE BYE Kleine Ring start het debat. Op 22 september tonen we u wat er mogelijk is op de Kleine Ring. Daarna volgen stadswandelingen en workshops en gaan we in dialoog met u — of u nu bewoner, belanghebbende of professional bent.

Omdat de komst van fietspaden op de Kleine Ring slechts een begin mag zijn. Laten we de volgende stap voorbereiden, een waarin de boulevards buurten verbinden, Brussel opnieuw in beweging brengen en zorgen voor een aangename en gezonde woon- en werkomgeving. Een sprong voorwaarts voor de hoofdstad van Europa!

BYE BYE Kleine Ring is een initiatief van Rien van de Wall en Wim Menten (stadsplanners en auteurs van KleineRing.be) in samenwerking met BRAL, ARAU (Atelier de Recherche et d’Action Urbaines), Brussels Studies Institute, Brussels Academy, IRIB (Institut de recherches interdisciplinaires sur Bruxelles), Architecture Workroom Brussels en het Kaaitheater.

Vrijdag 22 september 2017 – 19:15 – 10:15 uur
Kaaitheater, Sainctelettesquare 20, 1000 Brussel
Gratis toegang, maar reservatie verplicht

Meer informatie op byebye.kleinering.be

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !