• Evenement

“Make your Brussels Mobility” : Burgerpanel

Panel Citoyen

“Make your Brussels Mobility” : Burgerpanel

648 401 Editeur Goodmoov
 Een door het Brussels Parlement uitgewerkt project inzake « participatieve democratie » en een Evenement onder Good Move label

Het betreft een burgerpanel dat moet komen tot concrete aanbevelingen ter verbetering van de mobiliteit in Brussel, via ontmoetingen en debatten tussen Brusselse burgers. Voor « Make your Brussels » wordt een panel van 40 burgers samengesteld via loting.  Dit panel zal gedurende drie volledige dagen, gespreid over 3 weekends tijdens de maanden oktober en november 2017,  in het Brussels Parlement samenkomen. Daarbij wordt het woord gegeven aan de Brusselse burgers om: nieuwe ideeën tot uiting te laten komen, debatten te houden op grond van collectieve intelligentie en concrete aanbevelingen te verwoorden. Vervolgens zullen deze aanbevelingen besproken worden in het Brussels Parlement en worden gebruikt voor Good Move.

Meer info. : www.parlement.brussels

 

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !