• Inspiratie

De werkdocumenten van Good Move staan online!

De werkdocumenten van Good Move staan online!

648 432 Editeur Goodmoov

Begin 2017 werden de Gemeenten officieel geconsulteerd over de beleidslijnen die voorrang moeten krijgen in het toekomstige Gewestelijk Mobiliteitsplan. Tevens organiseerde het team van Good Move een groot forum, dat werd gevolgd door tientallen workshops met de vervoersmaatschappijen, de gemeenten en vertegenwoordigers van bedrijven, administraties en verenigingen. De werksessies werden georganiseerd per geografische kwadrant rond zes grote strategische onderwerpen: netwerken, wijken, dienstverlening, aanbod, organisatie en kennis. Ze vormden de basis voor de ontwikkeling van een gedeelde visie op het toekomstige mobiliteitsplan.

Lees de adviezen van de Gemeenten en alle samenvattingen van de workshops op de pagina Beleidslijnen op de website!

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !