• Succes

Het Strategisch Goederenvervoerplan in video

Het Strategisch Goederenvervoerplan in video

500 250 Editeur Goodmoov

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft de SUMP-prijs voor de duurzame planning van stadsmobiliteit ontvangen van de Europese Commissie, voor zijn Strategisch Goederenvervoerplan. De jury beloont hiermee de inspanningen van het gewest om het goederenvervoer te integreren in het globale mobiliteitsbeleid, vooral de partnerschappen die Brussel Mobiliteit opzet met verschillende privé- en overheidsactoren die een rol spelen in het goederenvervoer. Twee troeven die ook uitgebreid aan bod komen in het initiatief Good Move!

Bekijk de video

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !