• Evenement

Mobility Salon van Brusselse bedrijven – 30.01.2018

Mobility Salon van Brusselse bedrijven – 30.01.2018

389 306 Editeur Goodmoov

Brussel Mobiliteit organiseert de vijfde editie van het Mobility Salon van Brusselse bedrijven. Deze beurs biedt de kans om meer te weten te komen over welke initiatieven Brusselse bedrijven nemen op het gebied van mobiliteit en welke diensten de diverse spelers aanbieden (vervoersmaatschappijen, bedrijven en verenigingen). Ook is dit een unieke kans om met andere Mobility Managers van gedachten te wisselen over de mobiliteitsacties die zij voeren in hun bedrijf. Bij een tiental lezingen van zo’n 30 minuten kunt u ervaringen uitwisselen over allerlei onderwerpen, zoals het mobiliteitsbudget, het experiment MaestroMobile, het Bike Project of de opleiding.

Dinsdag 30 januari 2018 – 08u30-14u00
Square Brussels Meeting Center
Online inschrijving 
Meer info op de website van Brussel Mobiliteit

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !