• Vraag

Welke evaluatie kunnen we maken van het IRIS2-plan, het vorige gewestelijke mobiliteitsplan?

Welke evaluatie kunnen we maken van het IRIS2-plan, het vorige gewestelijke mobiliteitsplan?

4415 3104 Editeur Goodmoov

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest beschikt sinds 2010 over een gewestelijk mobiliteitsplan, dat beter bekendstaat onder de naam IRIS2-plan. Nu er een nieuw plan in aantocht is, wil Good Move graag een evaluatie maken van IRIS2.
Wat zijn de belangrijkste maatregelen die zijn uitgevoerd? Zijn de doelstellingen behaald? En welke lessen zijn er trekken voor het nieuwe Gewestelijk Mobiliteitsplan? Lees meer over de achtste vraag van de Good Move diagnose.

Lees meer over de vraag van de Good Move diagnose!

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !