• Studie

Zet het forum van 5 juni 2019 in uw agenda

Zet het forum van 5 juni 2019 in uw agenda

4608 3456 Guillaume Armandi

Bij de eerste benchmarking werden de lokale mobiliteitsplannen van Barcelona, Bordeaux, Genève, Helsinki, Kopenhagen en München zorgvuldig bestudeerd. De ‘best practices’ in deze plannen vormden de inspiratie voor de voorgestelde acties.

Enkele internationale mobiliteitsexperts zijn uitgenodigd om hun standpunten en ervaringen te komen delen tijdens het forum dat plaatsvindt op 05/06/2019 van 8u30 tot 12u30 in Thurn & Taxis, in het auditorium van Brussel Leefmilieu (BEL).

Clyde Loakes (councilman Walthamstow Forest) en Jon Little (Bespoke Consulting) zullen de GOOD NEIGBOURHOOD acties bespreken vanuit het perspectief van de verkeersluwe wijken in Walthamstow Forest, een stadsdeel of boroughvan Londen.

Denis Rambaud (Vice-Président Transports et Mobilités Mulhouse – Alsace Agglomération) zal het hebben over “de mobiliteitsrekening” in Mulhouse. Deze gebruiksvriendelijke toegang tot alle stedelijke mobiliteitsdiensten is een MaaS en GOOD SERVICE ervaring in ontwikkeling.

David Favre (Directeur général Office cantonal des transports publics de Genève) zal de GOOD PARTNER actiesvertalen naar zijn ervaring met de grensoverschrijdende organisatie en aansturing van het openbaar vervoer.

U kunt hen tevens persoonlijk ontmoeten tijdens de lunch ter afsluiting van het evenement.

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !