• Evenement

Good Move rijdt de stad binnen

Good Move rijdt de stad binnen

960 638 Guillaume Armandi

Tijdens de Mobiliteitsweek van 16 tot 22 september 2019 komt Good Move naar de stad met 5 expomodules verspreid over het Brusselse Gewest : De Brouckèreplein, Flageyplein, Baraplein, Kardinaal Mercierplein, Franklin Rooseveltlaan.

Een week lang krijgt u in deze modules informatie over het Gewestelijk Mobiliteitsplan en het bijbehorende actieprogramma. U kunt daar uw mening geven over de mobiliteit van morgen door deel te nemen aan het openbaar onderzoek op www.goodmove.supertag.fr.  We kijken uit naar uw bezoek!

De week eindigt op de Autoloze Zondag. Bij deze gelegenheid wordt een speciale trekking georganiseerd. Ga op 22 september naar de homepage van deze website en maak kans op een cadeau om uw mobiliteit te verbeteren!

Neem contact met ons


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !


Voor deelname aan het openbaar onderzoek, klik hier !